Trefelling med stubbefresing

Vi feller trær og tilbyr også stubbefresing for å gi deg en vakker tomt.

 

Trefelling er mer enn å felle trær.

Stubben må også ryddes så tomta blir strøken.

Å eie en vakker tomt med trær er flott, men det kan være nødvendig å fjerne noen av dem av ulike grunner. Enten du planlegger å utvide hjemmet ditt, skape plass til en hage eller rett og slett må kvitte deg med farlige trær, er trefelling en viktig oppgave. Når det gjelder trefelling og fjerning av døde eller skadede trær, er trefelling med stubbefresing en ideell løsning som lar deg forberede tomten for en ny gressplen allerede neste dag.

Felling av trær kan være nødvendig av flere årsaker. Gamle trær kan bli farlige og utgjøre en risiko for eiendommen og beboerne. Noen ganger krever utviklingen av tomten fjerning av trær for å skape plass til nye bygninger eller hageprosjekter. Andre ganger er det behov for å fjerne døde eller syke trær som kan spre skadedyr og sykdommer til andre trær.

Felling av døde eller skadede trær er viktig, da disse kan bli en potensiell kilde til fare, ettersom de kan miste grener, eller til og med hele stammen, når som helst. Dette kan føre til alvorlige skader på personer eller eiendom. Derfor er det avgjørende å ta affære når du har identifisert slike trær på eiendommen din.

Når trefelling er nødvendig, er det viktig å vurdere stubbefresing som en integrert del av prosessen. Stubber som forblir etter trefelling kan være et hinder for nye landskapsprosjekter, inkludert gressplener. Stubbefresing er en effektiv måte å fjerne stubber på, slik at tomten blir helt klar for legging av gressplen umiddelbart.

Stubbefresing er en prosess der en spesialisert maskin, en stubbefreser, brukes til å fjerne stubber fra bakken. Denne maskinen knuser stubben i små biter og graver den opp fra rotsystemet. Resultatet er en jevn og flat overflate som er klar for gressplenen. Dette gjør at du kan så gress på tomten allerede neste dag, og du trenger ikke bekymre deg for ujevnheter i terrenget.

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, gif, png, js. Max. file size: 24 MB

5 + 7 =

Gi meg gjerne en tilbakemelding.

Jeg setter stor pris på tilbakemelding på min Googleprofilen.
(Bruk knappen nedenfor)
Du kan også gi tilbakemelding via kontaktskjemaet eller e-post.