Tomterydding og stubbefresing

Vi fjerner stubber og rydder tomter så du kan så gress neste dag.

 

Spesialist i Oslo og Viken.

Forsikret for alle skader opp til 10 mill. Velkommen!

Å få en tomt klar for gress er et viktig skritt mot å skape et vakkert og funksjonelt utendørsområde. Tomterydding er nøkkelen til å fjerne trær og vegetasjon som kan hindre sunn vekst av gress. Vår profesjonelle tjeneste for rydding av tomter er skreddersydd for å levere raske og effektive resultater, slik at du kan så gress på tomten allerede neste dag.

Hvorfor Tomterydding fra Tommy’s Trefelling?

  1. Tung ekspertise i tomterydding: vi har spesialisert oss på å rydde tomter for trær og vegetasjon. Vi forstår viktigheten av grundig rydding for å sikre optimale vekstforhold for gress.
  2. Effektiv teknologi: Vi benytter avansert utstyr og teknologi som muliggjør rask og nøyaktig fjerning av vegetasjon. Dette sparer verdifull tid og sikrer et jevnt og ryddig resultat.
  3. Skånsomme metoder: Vår tilnærming til tomterydding tar hensyn til omgivelsene. Vi sikrer at ønskede trær og planter bevares, samtidig som uønsket vegetasjon fjernes.
  4. Rask ekspedering: Vi forstår at tid er viktig. Med vår effektive tomteryddingstjeneste kan du så gress allerede neste dag etter rydding.

Slik foregår vår tomteryddingsprosess:

  1. Inspeksjon og kartlegging: Først utfører vi en grundig inspeksjon av tomten. Dette hjelper oss med å identifisere nødvendige tiltak, og utvikle en skreddersydd plan for rydding.
  2. Fjerning av usikre og syke trær: Uønskede trær som hindrer gressvekst blir trygt og nøye fjernet. Våre eksperter har kompetanse til å håndtere trær i ulike størrelser og tilstander.
  3. Vegetasjon fjernes effektivt: Med bruk av spesialisert utstyr fjerner vi vegetasjonen grundig. Dette inkluderer busker, kratt og andre planter som kan hemme gressets vekst.
  4. Overflateforberedelse: Etter rydding sørger vi for at overflaten er jevn og klar for gress-såing. Dette inkluderer fjerning av røtter og steiner som kan forstyrre gressets etablering.
  5. Umiddelbar såing: Med tomten nå ryddet og forberedt, kan gress sås umiddelbart. Vi tilbyr også profesjonell veiledning om riktig såteknikk og vedlikehold.

Raskeste vei til plen i hagen

Er du på jakt etter pålitelige tjenester for rydding av tomter med fokus på rask gressvekst? Vår ekspertise og dedikasjon til kvalitet sikrer at du kan nyte et frodig gressområde på kortest mulig tid. Kontakt oss i dag for en skreddersydd løsning for din tomt. Vi er et trygt valg for pålitelig og effektiv tomterydding som legger grunnlaget for en vakker og funksjonell utendørsplass.

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, gif, png, js. Max. file size: 24 MB

4 + 15 =

Gi meg gjerne en tilbakemelding.

Jeg setter stor pris på tilbakemelding på min Googleprofilen.
(Bruk knappen nedenfor)
Du kan også gi tilbakemelding via kontaktskjemaet eller e-post.